Наред с изграждането, оптимизацията, рекламата и поддръжката на уеб сайтове компанията ни предлага и услуги по попълване на вашия сайт с уникални авторски текстове.

Нашите копирайт специалисти ще напишат текстове, които не просто ще „запълнят” празното място по страниците на вашия сайт, а ще работят за него. Текстовете които ние създаваме са съобразени с изискванията и желанията на потребителите, които посещавайки сайта ви искат да открият и прочетат интересни и завладяващи текстове. За нас текстовете написани единствено заради изискванията за оптимизацията в търсещите машини не са приоритетни, тъй като сме наясно, че за търсачките важното и интересното е това, което е вълнуващо и за потребителите.

Основната идея за създаването на всеки уеб сайт е да се постигнат различни взаимно свързани задачи като: привличане на интереса на потребителите, задържане на тяхното внимание и въздействие върху потребителя с цел извършване на определени действия..

Как професионално написаните текстове  въздействат на потребителите?

Едва влязъл в уеб сайта посетителят преглежда „по диагонал” първа страница и ако още в първия миг нещо не привлече и задържи вниманието му той просто ще си излезе. Нашите копирайтъри съставят текстовете си по такъв начин, че при представянето на продукти  и услуги в Интернет всеки, който е посетил сайта дори и при бегъл поглед да види ключовите думи и да остане на страниците на сайта.

С какво професионално написания рекламен текст задържа вниманието на посетителя?

Подходящо написания текст впечатлява посетителя ако:

  • Рекламния текст съдържа полезна и въздействаща за потребителя информация. В статиите, които ние създаваме, посетителите ще открият  интересното и важно за тях съдържание.
  • Текстът притежава удобна за четене структура и посетителите могат лесно и без напрежение да се ориентират.
  • Лек и четим стил на писане, който въздейства и се възприема лесно от читателя.

По какъв начин нашите материали ще въздействат на посетителите на сайта?

Текстовете, които ние ще напишем за вашият сайт ще бъдат изцяло в интерес на вашия бизнес, ще укрепват доверието към вашата компания и ще убедят потребителите да се доверят на вас и вашите стоки и услуги. Основните принципи, които ние залагаме при писане на текстове са:

  • Уникалност. Ние ще напишем уникални, авторски текстове, които ще помогнат на посетителите на сайта ви да разпознават сайта ви и да го отличават сред останалите.
  • Еднаква стилистика на писане на текстовете. При писането на текстовете нашите копирайтъри се стремят всички текстове да са написани в подходящ за общата стилистика на сайта стил.
  • Регулярно обновление и развитие на текстовете. Обновяването и попълването на сайта с нови уникални текстове е от голямо значение, тъй като това се забелязва от потребителите и вдъхва доверие в на компанията, на която принадлежи уеб сайта.