В дни като днешните в които няма сфера от живота, която да не се развива и в интернет е немислимо да пренебрегвате изграждането на положителна онлайн репутация. Ако държите на бизнеса си  трябва сериозно и внимателно да обмислите всичките си постъпки и действия в интернет пространството и да не допускате нещо ( колкото и да е малко) да понижи репутацията ви.
В днешно време информацията, която се разпространява в Интернет буквално „лети” и е напълно нормално потребителите да се влияят от информацията, която откриват за определена компания или продукт.

Доста често недоволни клиенти, бивши служители или просто конкуренти прибягват до писане на негативни коментари по форуми и социални мрежи, което моментално може да срине добрата ви онлайн репутация.
За да не допускате това можете да се доверите на специалистите по ОRМ, които ще се погрижат това да не се случи, а ако все пак негативна информация се прокрадне в Интернет да се справят бързо със ситуацията.

Как могат да ви помогнат нашите ОRМ специалисти?

Като за начало ще създадат за вас страници на фирмата в социалните мрежи, които ще поддържат като пишат всекидневно и ще стимулират обратната връзка с клиентите ви. Ако във вашата сфера на дейност съществуват тематични форуми ще ви направят ваш акаунт и ще коментират редовно в него. Целта на всичко това е да се накарат хората да ви опознаят и да ви се доверят – на вас и на вашата компания. Изграждането на добри връзки с клиентите ви е от огромно значение за добрата ви онлайн репутация.

Едновременно с изграждането на онлайн имиджа ви нашите специалисти се следят за появата на негативни мнения за вас или вашите продукти и ще реагират веднага, ако такива се появят. Това става като не се премълчават нещата, а се отговори открито и ясно на недоволните клиенти на нормален и разбираем език. Ако вината е наистина ваша те ще изгладят недоразумението по начин, който да удовлетвори всички следящи мненията във форумите.

Изграждането и управлението на онлйан репутация е сложен и динамичен процес и освен описаните техники съществуват още редица други начини на управление, но е важно да не забравяте, че ако искате да успеете в бизнеса си трябва да поддържате добър онлайн имидж. А тук можем да ви помогнем ние!